Мајка наше спортискиње је открила да ли су њен муж и она давали ћерци подршку када су сазнали да је у вези са Данилом који је тада већ имао два брака и две ћерке, Анђелу и Хану.

- Кад је Маја решила свој емотивни статус са Данилом Икодиновићем, ту ми нисмо имали шта да кажемо. То је њен избор - рекла је Боса Огњеновић и додала да јој је Дача одувек био омиљени ватерполиста.

- Први званичан сусрет са њим био је у Даниловом ресторану. Пазите каква је то судбина, њега сам издвајала у тој генерацији ватерполиста. Издвајала сам увек Ћирића и Данила, и ето он је допао да ми буде зет. И не жалим се, Маји је лепо. Данило је разуме - закључила је мајка Маје Огњеновић која са зетом има коректан однос.

Љубав Даче Икодиновића и Маје Оњеновић дуга је 12 година, а без обзира на то што су обоје у центру пажње, успели су дасакрију како су се упознали и сакрили су датум венчања које се догодило 31. децембра 2016. године.

Њиховој вези је помогло то што су обоје спортисти, а Маја је неколико пута истицала да је Данило био њена подршка од самог почетка. 

Фото: АТА имагес

 

- У животу спортисте постоји много успона и падова, с једним клубом освајате медаље, с другим то иде тешко, ту су раскиди уговора, промене средине. Данило ми је највише помогао да све промене пребродим како треба.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: