Majka naše sportiskinje je otkrila da li su njen muž i ona davali ćerci podršku kada su saznali da je u vezi sa Danilom koji je tada već imao dva braka i dve ćerke, Anđelu i Hanu.

- Kad je Maja rešila svoj emotivni status sa Danilom Ikodinovićem, tu mi nismo imali šta da kažemo. To je njen izbor - rekla je Bosa Ognjenović i dodala da joj je Dača oduvek bio omiljeni vaterpolista.

- Prvi zvaničan susret sa njim bio je u Danilovom restoranu. Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista. Izdvajala sam uvek Ćirića i Danila, i eto on je dopao da mi bude zet. I ne žalim se, Maji je lepo. Danilo je razume - zaključila je majka Maje Ognjenović koja sa zetom ima korektan odnos.

LJubav Dače Ikodinovića i Maje Onjenović duga je 12 godina, a bez obzira na to što su oboje u centru pažnje, uspeli su dasakriju kako su se upoznali i sakrili su datum venčanja koje se dogodilo 31. decembra 2016. godine.

NJihovoj vezi je pomoglo to što su oboje sportisti, a Maja je nekoliko puta isticala da je Danilo bio njena podrška od samog početka. 

Foto: ATA images

 

- U životu sportiste postoji mnogo uspona i padova, s jednim klubom osvajate medalje, s drugim to ide teško, tu su raskidi ugovora, promene sredine. Danilo mi je najviše pomogao da sve promene prebrodim kako treba.

(Blic)

BONUS VIDEO: