Вицеви кажу да ни не стари, али садашњи изглед неуништивог Чак Нориса вели да ни славни Тексашки ренџер не може да избегне "уједе" зуба времена.

Иако, мора се признати, за своје 84 године изгледа одлично и веома витално, приметно је колико је амерички глумац остарио - барем из угла публике која га памти из његових филмских хитова.

Фото: Инстаграм принтскрин/chucknorris

 

 

Ређе се појављује у јавности, а на друштвеним мрежама понекад објави кадрове из живота - и то неретко у сазвучју са вицевима о њему и његовој непобедивости (својеврсним мимовима пре мимова). Управо је то био случај овога пута.

Чак Норис је кадровима из теретане показао да је још увек у доброј форми и да и даље може да подигне позавидно масивне тегове.

 

 

- Прича се да ће, након што завршим са вежбом, теговима требати мало одмора! Шалу на страну, надам се да вам је лето одлично и да ће вам таква бити и цела година - нашалио се Чак Норис у опису подељенеог снимка.

Подсетимо, Чак Норис је 10. марта ове године прославио свој 84. рођендан, када је такође објавио снимак из теретане, али тог пута како спарингује.

 

 

Фанови су га и тада обасули честиткама и шаљивим коментарима - баш као што је то случај и сада.

БОНУС ВИДЕО: