Балканска дива је причала о својој каријери, односу са колегама, али и о нашим спортистима који су освојили неколико медаља на Олимпијади у Паризу. 

Недавно је прославила рођендан, а том приликом је открила шта жели осим успеха који већ има: 

- Не треба ми ништа више од тога. Стварно уживам да радим свој посао, живим свој сан. Дуго година, деценија, сам на неки начин била онемогућена да радим посао онако како треба и како мислим да моја публика заслужује, да се дружимо на оваквим местима, на великим концертима. Годинама им нисам пружала то задовољство, али број људи на концертима, еуфорија која се сада дешава је доказ да су ме дуго чекали и, ево, коначно су ме дочекали - рекла је Карлеуша.

 

 

Певачица је открила како је прославила рођендан, али и од кога је добила честитку када су се склопиле казаљке. 

- Мени су кренули да честитају рођендан дан раније. Тата ме звао да ми каже: "Ја желим дан раније да честитам", да буде први. Сви они који су требали да честитају, честитали су баш онда кад је требало - рекла је Јелена са загонетним осмехом.

Такође, обелоданила је и да ли у њеном животу постоји нова љубав: 

- Ви бисте волели да будем заљубљена? (смех) Мислим да најбоље сијам када сам на бини и када се дружим са мојом публиком. Искрено, мени мушкарац није потребан да бих пуно сијала. Могу да кажем да мушкарци могу да учине да се ја лепо осећам, а могу и да ми покваре расположење, то је већ познато... (смех) - истакла је Карли кроз смех.

 

 

Наступ у Руми, 23. августа, био је посебно емотиван. Издвојио се тренутак који је посветила Милану Радуловићу, када је први пут уживо извела моћну баладу "Рунде" и посветила је управо Лаћи, који потписује ову нумеру.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: