Ивана је истакла да је вера променила, да је имала осећај да јој нешто недостаје: 

- Цели живот сам имала осећај да нешто недостаје. И не знаш шта је и сад схватам да недостаје он. Мени цели живот фали он, да се вратим свом извору од којег сам потекла. Мама ме већ годинама покушавала приближити Богу. Толико је причала о њему да ми је створила аверзију. Годинама се молила за мене и моје преображење. Онда су се издогађале неке ствари које су биле врло лоше и он је нашао свој пут до мене. Дословно ме узео и чупао ме. Још увек ме чупа и ставља на свој пут где ме он жели - рекла је певачица за Ин Магазин.

 

 

Певачица је истакла да до скоро није давала важност вери: 

- Мени да је неко рекао пре годину и по дана да ћу ово причати, ја бих рекла ти си луд, о чему ти причаш, каква црква, какав Бог. Кад га упознаш, кад упознаш његову љубав, кад осетиш колико те воли, кад осећаш његову присутност у срцу, онда знаш да је ово стварно - рекла је она и додала:

- Вера није пројект, вера није лифестyле, вера је живот, истина, вера је нешто што те мења, вера је нешто што ти уноси наду. Ја сам сваки дан у цркви, молим се пуно. Пре сам јако пуно псовала и сад кад вртим филм у глави - па то је грозно, грозно за чути. Нисам опсовала, не сећам се откад, нисам оговарала не сећам се откад.

 

 

Певачица  израђује мајице с верским мотивима.

- Где год да дођем, питају ме гђе сам купила мајицу. Људи дословно трче за мном. Ја сам им рекла да је то моја презентација Господа на концертима и онда су ми говорили да их почнем продавати. Рекла сам да нећу јер имам осећај да правим грех, да искоришћавам њега за неки свој профит. Онда сам рекла: "Боже, ако је твоја воља, ти ћеш мени показати хоћеш ли да ја то продајем или не". Ми смо без њега нула, ми смо без њега прах и пепео - закључила је.

Подсећања ради, Ивана је имала проблема са наркотицима, али је успела да се извуче. Сада се бави музиком и посветила се свом мужу и ћерци. 

(24 сата.хр)

БОНУС ВИДЕО: