Глумац Моамер Касумовић осуђен је на годину дана затвора због кривичног дела блудничење над малолетником потврђено је из Тужилаштва Кантона Сарајево.

Колега Моамера Касумовића, Енис Бешлагић прокоментарисао је цео случај, за који је, како каже, чуо из медија.

- За мене не постоји генерализација ни у чему. Суђења не пратим, то је изашло у медијима. Пресуђено је, то је сад испливало и сви смо у шоку да се такве ствари дешавају, али знамо да се дешавају. Погоди те ако је то теби неко близак. Не бавим се туђим драмама, иначе бих се бавио само тим. Ја сам човек који у животу тражи шта је у људима добро, а оно што је лоше препуштам другима да суде. Људи данас воле да осуђују и да буду богови. А кад бих ја то тако радио, ако бих се бавио само људима шта су све направили верујте ми ретко где бих могао да попијем кафу на миру - рекао је Бешлагић.

- Поштујем оно што суд пресуди, не можемо ми бити судије. Ако је суд тако рекао, то је то! Шта ће се даље дешавати порука је за све оне који тако раде да не помишљају на тако нешто. То би требало да буде закључна порука - нагласио је глумац за домаће медије.

Фото: АТА имагес/З. Милутиновић

 

 

Откупио казну

– Осуђени М. К. , рођен … године у Б. П., је дана 14. новембра 2023. године извршио уплату комплетног износа новчане казне у износу од 36.500 КМ (око 18.250 евра), по пресуди Општинског суда у Сарајеву 65 0 К 888633 23 Кв од 19. октобра 2023. године, односно решењем о исправци пресуде Општинског суда у Сарајеву број 65 0 К 888633 23 Кв од 21. октобра 2023. године, а којом пресудом односно решењем је усвојен захтев осуђеног за замену казне затвора у новчану казну. Казна затвора је изречена пресудом Општинског суда у Сарајеву број 65 0 К 888633 21 К од 23. јуна 2022.године, правоснажна дана 22. маја 2023. године – саопштено је из Одељења за односе с јавношћу Општинског суда Сарајево.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: