Kaja Ostojić progovorila je o suprugu Milošu, s kojim uživa u skladnom braku i koji je, kako kaže, jedini muškarac koji je našao način da je osvoji i zadrži uz sebe.
- Moj suprug je jedini muškarac koji je znao da me osvoji. Pored njega niko drugi nema šanse, samo on zna kako i s koje strane da mi priđe. Ne bi mogao da me osvoji čak ni Bred Pit! Nisam lak zalogaj koji mogu da sažvaću i svare - rekla je s osmehom Ostojićeva i dodala da veštine u kuhinji nisu glavno oružje za očuvanje braka.
Foto: printskrin instagram kaya_ostojic
- Nekada sam verovala u izreku da put do muškog srca vodi preko stomaka, ali što sam starija, shvatam da je umeće u kuhinji samo delić onoga što bi žena trebalo da poseduje kako bi zadržala muškarca. Smatram da su najbitniji energija i mnogo razgovora, kao i da se dvoje ljudi poklope u emocijama i hemiji. Hrana dolazi tek na kraju, kao dodatak ili začin koji sve može da učini još lepšim.
Ostojićeva ipak nalazi vremena za pripremu specijaliteta, kojima uspeva da oduševi porodicu i prijatelje.
- Kuvanje mi nije strano i ne predstavlja mi traumu (smeh). Počela sam da kuvam kad sam se prvi put udala i od starta sam bila uspešna. Trudim se da, kad god mogu, obradujem porodicu i prijatelje, a od svega što spremam, čini mi se da najviše vole moju parmiđanu. Apsolvirala sam pripremu pasti, jer sam zaljubljenik u italijansku kuhinju - rekla je pop zvezda i dodala da je i ćerku Nikolinu naučila da bude domaćica.
Foto: Instagram printskrin/kaya_ostojic
- Nikolina je vešta u kuhinji kao ja, ume mnogo toga da spremi. Uz mene je naučila da kuva, jer sam, dok smo zajedno živele u Belgiji, stalno spremala. Sada ona živi sama, ali i dalje ima naviku da kuva. Naravno, to nije svakodnevno, jer je tempo života brz, dostava je na svakom koraku i verujem da svi ljudi naručuju hranu ili jedu van kuće kada nemaju vremena da nešto skuvaju.
FOTO: printskrin instagram / kaya ostojic
Iako može da se pohvali vitkom linijom, pevačica kaže da je veliki gurman, ali da se ipak neka jela ne nalaze na njenom meniju.
- Obožavam grčku, italijansku, ali i srpsku kuhinju. Imala sam priliku da probam najrazličitija jela, a posebno su mi se svideli žablji bataci, koji su neobični i egzotični. Od stvari koje ne volim da jedem, izdvajam pihtije i turšiju. Za povrće se odlučujem samo kada sam na režimu ishrane, jer u svim drugim slučajevima ima mnogo ukusnijih stvari - završava priču Kaja Ostojić.
(Informer)