Međutim, malo kome je poznato da je Natalija diplomirana pravnica, te evo šta je jednom prilikom rekla na tu temu i da li je kao pravnik ikada radila:

- Radila jesam i u trenutku nezadovoljstva naišao je poziv za “DNK”. Mnogo puta sam opisala kako je mene “DNK” emisija našla preko drage Nataše Sević ali sa druge strane, da nije bilo razuma i podrške Darka, čelnih ljudi televizije Pink i univerzuma, ja nikada ne bih bila u vašim domovima - rekla je ona.

Zanimljivo je i to da je jedno vreme pohađala časove glume kod pokojnog Milenka Zablaćanskog. Međutim, ipak se nije opredelila za ovu profesiju.

- Nije mi žao, jer sam odglumila pozorište kroz razne i značajne scene od Bitefa preko Edimburskog Fringe festivala a na Akademiju me nikada nisu primili. Mene je “DNK” pronašao kao poziv. Ne žalim jer ja kao diplomirana pravnica ipak i dalje uspešno glumim voditeljku a rekla bih pre dokumentarnu novinarku.

Kako provodi slobodno vreme kada ne radi, Natalija je odgovorila.

- Provodim vreme sa prijateljima. Volim svoje ljude, porodicu, prijatelje, a volim i svoju samoću kada sam sama sa duhovima proslošti.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".