Par je vrlo aktivan na društvenim mrežama gde redovno dele zanimljivosti o svojoj vezi i zajedničkom životu, a kad su objavili i da planiraju da postanu roditelji, malo je korisnika reagovalo pozitivno, pitajući se uglavnom kako će izgledati majčinstvo u 60-ima...

Iako stalno naglašavaju da su zaljubljeni, mnogi u komentarima zapitkuju koliko je njihov odnos iskren. Neki tvrde da je on sigurno s njom zbog novca, dok drugi okrutno komentarišu Šerilin izgled, govoreći kako izgleda kao da mu je baka.

Video u kojem je par otkrio da planira da napravi bebu brzo je postao viralan i prikupio više od 3,6 miliona pregleda, ali mnogi nisu bili oduševljeni njihovim planom.

- NJeni unuci će biti stariji od svog ujaka! - komentarisala je jedna korisnica, a druga je dodala: - Pa njeno je najmlađe dete starije od njenog supruga!

- Ako već toliko želite da imati dete zajedno, molim vas samo da usvojite jedno - glasio je jedan komentar.

Šeril je već ranije izjavila kako bi htela da sa Kjuranom zasnuje porodicu, pa je otkrila: - On je oduvek želeo decu, a ja želim da budem majka njegove bebe!

Međutim, priznala je da joj zbog godina trudnoća i majčinstvo neće biti jednostavno kao za većinu, dodavši i da će "u tom slučaju ipak morati da nađu surogat majku ili da usvoje dete, što bi ona htela da izbegne".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".