Imao je čast da sarađuje sa Lepom Brenom, Nedom Ukraden, Cecom Ražnatović, i mnogim drugima, kojima je zauzvrat davao najbolje i najoriginalnije fotografije i spotove.

Za njega kažu da je oblikovao fotografiju kakva je danas poznata u domaćoj modnoj industriji i često ga nazivaju vizionarom i inovatorom.

Pre fotografije želeo je da se oproba u mnogim drugim zanimanjima, a pukom slučajnošću shvatio je da je fotografija njegov životni poziv.

Foto: ATA images

 

- Hteo sam prvo da budem operski pevač, kada smo slavili slavu Sveti Nikola sakrivao sam se iza kaputa i pevao operske arije, baka me je stalno opominjala. Onda sam želeo da budem modni dizajner, prvi sam radio skice za stjuardese dok je postojao JAT, a kasnije i maneken, ali sam bio debeo i nedovoljno visok - rekao je Dejan.

Fotografija se kao opcija pojavila nešto kasnije kada je našao stari dedin fotoaparat i odneo ga na popravku kako bi bio u funkciji, a ubrzo nakon toga usledili su počeci zahvaljujući kojima danas svoje ime može da deklariše kao brend.

Foto: ATA images

 

- Video sam da mi to ide kada sam počeo da fotkam prijatelje ali uz to da ih friziram, šminkam menjam im stajlinge. Odlazio sam po strane modne časopise, kupovao ih na tone, upijao radove svojih kolega, naručivao knjige iz inostranstva. Tada nije bilo društenih mreža, sve sam radio potpuno sam, transofrmišući drage ljude u imaginarne likove - zaključuje Milićević.

(Bazar)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".