Suzana je otkrila u kakvim su odnosima njene ćerke Natalija i Teodora sa suprugom Simeonom. 

 - Ovo je moje parče raja. Tu sam sa ćerkama, njihovom drugaricom i mojom sestrom od ujaka. Baš smo jedna složna družina! Simeon se odlično slaže sa mojim ćerkama, što mi je veoma bitno, ali je i veliki autoritet. Često provodimo odmor zajedno, ali ovoga puta će za njega letovanje početi tek u avgustu - objasnila je Suzana, piše „Story", a čuvena Loto devojka nastavlja o tome kako joj još tamo prolazi vreme.

 

 

Čak je ispričala jednu anegdotu u kojoj su je zamenila sa Nedom Ukraden: 

- Kada sam u Grčkoj često srećem naše ljude i uvek im se obradujem. Danas se zaustavlja automobil sa našom registracijom i čovek me pita za put do neke plaže. Malo smo proćaskali i ja im pokažem gde da skrenu, a mlad čovek za volanom gleda me i kaže: „Vi ste meni nešto poznati, ličite mi na nekoga", a ja mu odgovorim šeretski: „Na Suzanu Mančić!", a on će meni na to: „Ne, vi ste Neda Ukraden" (smeh) - prepričala je ona jedan smešan trenutak.

NJena velika ljubav je kuvanje, a pokazala je više puta da je izvrsna domaćica: 

- Zna se da sam ja glavna kuvarica tokom leta! Ne ide mi se baš svaki dan na plažu, tako da volim da ih iznenadim ručkom kada se vrate sa kupanja. Rerna nam je stalno uključena s obzirom na to da je moja sestra specijalista za kolače. Teško je odoleti dobrom zalogaju i vratiti se u Beograd sa vitkom figurom. Život nije bajka (smeh) - zakljuličila je ona.

(24 sedam)

 

BONUS GALERIJA: Fotografije sa snimanja serije ''LJubav, navika panika''

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".