NJih dvoje su se obratiti zajedničkim saopštenjem, a dalje izjave na ovu temu neće davati.

Voditelj Ognjen Amidžić i direktorka modne agencije "Models Inc" i nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovska Amidžić važili su za jedan od najpoznatijih parova na našoj javnoj sceni. NJihova ljubav trajala je deceniju, a u braku su dobili sina Mateju.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Oni su se upoznali 2009. godine, na snimanju Amidžićeve autorske emisije.

Tada su oboje bili u braku a već naredne godine javno su počeli da se pojavljuju zajedno i da naglašavaju da su u vezi. Ipak, malo ko zna da ovo Ognjenu nije prvi brak.

Prva žena Ognjena Amidžića, Milica Marković, bila je u vreme početka njihove ljubavi njegova koleginica sa "Pink" televizije.

U televizijskoj kući u kojoj i danas radi Ognjen Amidžić upoznao je svoju prvu suprugu. Ona iz informativne, a on iz zabavne redakcije, već tada su posedovali razlike u interesovanju i karakteru, ali kada se rodi hemija, najlakše je poverovati u onu staru "suprotnosti se privlače".

Prva žena Ognjena Amidžića sa njim je pred oltar stala 2006. godine i pred Bogom mu izgovorila sudbonosno "da" u manastiru Kaona kod Šapca. Nekoliko dana nakon toga par je priredio i veliku proslavu u jednom beogradskom restoranu.

Od tog dana sačuvana je jedna fotografija, a o ekscentričnom izgledu mladenaca, koji je tada oduševio javnost, priča se i danas.

Međutim, baš kao što i sa venčanja nema mnogo fotografija, nema ih ni iz privatnog života, jer je prva žena Ognjena Amidžića želela da njihovu bračnu intimu sačuva samo za sebe.

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - rekla je Milica, koja je na brak sa voditeljem stavila tačku posle četiri godine, uz javno saopštenje da se ljubav ugasila, ali da će njih uvek vezivati iskreno prijateljstvo.

BONUS VIDEO:

Karleuša lomi tanjire u restoranu

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".