Slađana Tomašević u septembru puni 49. godina, a mnogi misle da je daleko mlađa. Voditeljka često ističe da je njen izgled pre svega zasluga dobre genetike, a potom o birane i ishrane i redovnih treninga. Svako jutro počinje sa popularnim "smutijem" i svoju ishranu ne može da zamisli bez voća.


Za njen dobar izgled zaslužno je i to što je već neko vreme u stabilnoj emotivnoj vezi. O privatnom životu nerado govori, jer joj kaže takva vrsta promocije nije potrebna i smatra da javnost to ne treba da interesuje.

Slađana baterije za nove poslovne poduhvate puni na moru, a na Instagramu je pokazala savršeno preplanulo telo u bikiniju.

Kompilimenti na njen račun ne prestaju da pristižu, a voditeljka ne krije da joj prija da čuje pohvale na račun svog izgleda.


"Svakome prija kompliment. Lepota žene dolazi iznutra. Zadovoljna, ostvarena i ispunjena žena je jednostavno lepa, tako zrači a lepota je relativna stvar",  kaže Slađana, a na pitanje da li postoje neprijatni i neprimereni komplimenti odgovara:

"Ne postoje neprijatni, pre bih rekla - maliciozni ili vulgarni. Ne reagujem, to sam odavno naučila. Kao nepisano pravilo postoji - ako nemate hejtere, kao da ne postojite. Nije baš uobičajeno ali je tako", rekla je Slađana koja neguje prirodnu lepotu. Ipak, nema ništa ni protiv estetske hirurgije.

"Nemam ništa protiv, sve što će nekoga da usreći, podržavam. Sa merom i bez preterivanja", objašnjava voditeljka.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".