NJihova turbulentna veza nakon brojnih uspona i padova se nakon dva meseca završila.

Bivši partner Aleksandre Subotić, s kojom ima dete, rešio je da stavi tačku na vezu s njenom doskorašnjom najboljom drugaricom jer nije mogao da toleriše starletine nagle promene raspoloženja, izlive besa i ljubomore. NJih dvoje su već zbog njenog ponašanja imali krizu u vezi, a sada je definitivno kraj.

Foto: Instagram printskrin/majaamarinkovic

 

 

Maja Marinković oglasila se nakon ove vesti i poručila sledeće:

- Imam potrebu da se oglasim i kažem šta je istina u vezi mog i Pecinog odnosa. Najpre moram da kažem da to nije onako kako sam ja mislila, želela i bila sigurna da je iskren. Izašla sam iz tog odnosa jer se ipak oseti razlika u godinama i imamo drugačija interesovanja. Dakle, na svojoj koži sam naučila da nije zlato sve što sija i iz mnogo razloga sam odlučila da ga ostavim i prekinem taj odnos. Jasno mi je da pokušava da preko svojih prijatelja izokrene priču u svoju korist, ali mu to neću dozvoliti - kaže Maja za Kurir.

Ineteresovalo nas je koji je pravi razlog raskida jer se spekuliše da joj je pravio ljubomorne scene kao i njegovi poslovi, međutim za sada nije htela da priča i poručila je da će uskoro izneti sve detalje.

BONUS VIDEO:

Jovana Jeremić u suzama

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".