Šou "Nikad nije kasno" dobio je navodno udarni termin na Prvoj televiziji. Projekat Žike Jakšića uveliko se snima, a nova sezona na malim ekranima počinje u subotu, u terminu koji je "do juče" bio rezervisan za "Zvezde Granda", piše Objektiv.

Sve ovo navodno je poljuljalo odnose između Saše Popovića i Žike Jakšića.

Foto: ATA images

 

- Saša je ionako nervozan što snimanje još nije počelo, a dogovora o nastavku emitovanja još uvek nema. Saradnici ga poslednjih dana zovu i pitaju kada će nastaviti sa radom, a iz takta ga je dodatno izbacilo saznanje da će u njegovom terminu biti emitovan šou. Preuzimanje udarnog termina Sale doživljava kao da mu je Žika zabo nož u leđa - kaže izvor blizak "Grand produkciji".

Foto: V. Danilov

 

Da odnosi na relaciji Popović-Jakšić nisu na zavidnom nivou, poznato je odranije. Žika, koji je još od 2003. godine bio jedan od producenata i glavnih urednika emisije "Zvezde Granda" i po čijoj je ideji "Grand" i napravio čitav šou, razišao se u poslovnim razmišljanjima sa tadašnjim vlasnicima produkcije, Sašom i Brenom još 2014. godine.

Budući da "Zvezde Granda" ove godine nisu počele da se emituju početkom septembra kao ranije, u medijima je počelo da se spekuliše i da je moguće i da se takmičenje sa Prve vrati na Pink.

BONUS GALERIJA: Andrija Jakšić - sin Žike Jakšića

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".