Žika Jakšić svoj privatni život ne voli da eksponira javno. Nedavno je poput bombe odjeknula vest da je Žika izgubio glavu za novom devojkom i da uživaju u ljubavi.

Međutim, sve što se tiče njegovog prvog braka vešto je sakrio od očiju javnosti. Dok Dajanu Paunović, njegovu drugu suprugu sa kojom ima sina Dušana, publika i te kako zna, o prvoj supruzi, Snežani, gotovo ništa se ne zna.

Foto: V. Danilov

 

 

Prva žena Žike Jakšića, ostala je misterija za sve nas do nedavno, ali se ipak pojavila njena fotografija, te je postalo poznato kako izgleda. Naime, ona je sušta suprotnost Dajani - nije javna ličnost i ima crnu kosu.

Snežana je sa Žikom dobila sina Andriju, koji nije zainteresovan za estradu i bavi se neskavidašnjim zanimanjem.

On živi i radi u Nemačkoj, kao enolog, pritom je najmlađi u toj državi sa tim životnim pozivom.

- U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji - ispričao je svojevremeno tekstopisac i kompozitor.

BONUS GALERIJA: Andrija Jakšić - sin Žike Jakšića

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".