Pevačica Goca Tržan poznata je javnosti kao večiti borac, a medijima nije bila interesantna samo zbog karijere, već i zbog privatnog života. 

Ona  je nekoliko puta dokazala da se odlično snalazi i u drugim profesijama, u glumi i kao voditeljka:  

Kako vam izgleda naša estrada? U jednom trenutku čini se da nikad nije bila moćnija, a u drugom da je u lošem stanju.

- Ne znam šta da vam kažem. Estradu ne analiziram previše, neću da me boli glava. Mislim da su moje kolege oprezne. Malo smo u neznanju šta da radimo u ovim uslovima, kako da udovoljimo sebi i svom ukusu, a da opet animiramo i publiku. Ako uložimo novac u nove pesme, pa nas opet zatvore, šta ćemo tada? I mi imamo decu, troškove, plaćamo struju. Zato razmišljam samo o svom poslu, kako da ga unapredim. Imam spremljene pesme za koje snimam spotove, tražim nove. Ne brinem ja toliko za estradu, iako je sve vrlo neizvesno. Ali, neizvesnost je moje srednje ime.

Ima li posla za vas kao pevačicu? Kako ide?

- Ide super, hvala bogu. Radim puno, ali odabrano. Ne moram sve da radim. Sebe sam postavila tako da mogu da biram šta i koliko, vrlo sam zadovoljna. Bilo mi je teško u poslednje tri godine, kao i svim muzičarima, ali sve dođe na svoje. Ima priroda svoj razlog i balans zašto se sve dešava.

Foto: ATA images

 

Sedam godina braka i 11 godina ljubavi s Rašom Novakovićem učinile su da već delujete kao stari bračni par...

- Ja sam sigurno stara, on još nije toliko, ha-ha.

Je li bilo kritičnih, teških trenutaka?

- Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom.

Dakle, u vašoj tročlanoj porodici sve ide kao podmazano?

- Mi smo šestočlana porodica! Nas je troje, plus tri velike mačke koje su kao mala deca. Od njih su dve devojčice i jedan dečak, svi su dugodlaki, brinemo se o njima, a bogami i oni o nama, ha-ha.

Foto: Printskrin/Jutjub/ KONTRA SHOW

 

Pomenuli ste svoje godine. Zaista se dobro držite. Kako?

- Treba biti objektivan prema sebi, da paziš kako se oblačiš, ponašaš, šminkaš. Mislim da pravim dobar balans. Ne želim da se tripujem kako sam sa skoro 50 godina još uvek devojčica. Banalno je, čak i uvredljivo za devojčice. Ne, hoću da budem neka kul gospođa! Ne prezam ni od čega da sačuvam svoju kožu. Znam da ću stariti, ali to može malo da se uspori. Stalno pronalazim nove načine koji nisu hirurški, sva sreća.

(Lena)

BONUS GALERIJA: Iz albuma bubnjara Dragoljuba Đuričića

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".