Dan nakon što se vratio kući svojoj trudnoj verenici Kristini Spalević, Golubović se oglasio i podelio prve utiske nakon napuštanja "Zadruge".

- Dobro sam. Sa ženom sam, šetamo i idemo u nabavku. Normalno je sve i osećam se kao da se ništa nije dogodilo.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Golubović je svestan situacije prokomentarisao svoje ponašanje prema Ćertiću i naglasio da je na prvom mestu kao čovek bio isprovociran, ali i priznao da se ne bi kajao čak i da ga je ubio.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Uroš je jedno g*vno koje vreme maltretira ljude oko sebe. On je vrsni sadista koji je ubačen u "Zadrugu". Vređao je ljude, polivao ih vodom i vrelim čajem, bacao im hranu, veš i garderobu u đubre, a nekima je i krao izuzetno vredne stvari. Pa on je čoveku iz temena i iz mesa iščupao pramen kose, šta više da kažem? Nisam mogao da gledam i zato sam onako reagovao, a ne bi mi bilo žao i da sam ga ubio. Robijao bih, ali bi mi u posetu dolazili roditelji onih ljudi koje je mučio - bez dlake na jeziku i fatalistički je Golubović opisao dane iza sebe i svoja osećanja prema kaskaderu.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Kristijan je istakao i da je razgovor u policiji prošao u mirnom tonu i otkrio zašto je bio priveden.

- Na informativni razgovor sam išao u svojstvu građanina. Pitali su me da li sam tukao Ćertića, a ja sam rekao da sam pomagao obezbeđenju da spreči nasilnika da vrši nasilje. To je bilo sve, a Uroš ako smatra da sam ga tukao, neka podnese privatnu tužbu protiv mene, pa ćemo videti jesam li ili nisam - završio je on.

BONUS VIDEO:

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".