Brenin i Bobin sin, Viktor Živojinović, ovih dana je vrlo zabrinut za zdravlje svog oca čuvenog tenisera Bobe Živojinovića. Boba je posle nekog vremena zapostavio svoje zdravlje i ugojio se, a radovi na proširenju porodične imperje mogu biti rizični po njegovo zdravlje za njegov organizam, piše ''Svet''. 

NJegov najmlađi sin, Viktor se već jednom suočio sa viškom kilograma, pa je zbog toga zabrinut i za oca. 

 

 

- Viktor je genetiku povukao na oca, lako mu se lepe kilogrami, ali je zahvaljujući čvrstoj volji uspeo da se utegne i sada savršeno izgleda. Zdravo se hrani, alkohol u izlascima je sveo na minimum, a i redovno trenira. On često začikava tatu zbog velikog stomaka i govori mu da mora da smrša. Kaže mu da će sebi uništiti zdravlje, da mora da povede računa ukoliko želi da dugo živi, ali i da mora da misli na članove svoje porodice- izjavio je porodični prijatelj Bobe Živojinovića i dodaje da upozorenja ne shvata ozbiljno.

Foto: ATA images

 

- Kada se povede priča o dijeti, o tome šta doktori kažu za gojaznost, o riziku koji nosi salo oko struka, Boba se smeje a nekad se i iznervira pa im odbrusi ili promeni temu. Brena se besprekorno hrani, ali jelovnik ne može da prilagodi Bobi jer je on veliki gurman, a izuzetno dobar kuvar, pa očas posla spremi obrok koji mu se jede. Tu mu ni neki profesionalni kuvari nisu ravni. Čovek je virtuoz u kuhinji i svi njihovi prijatelji jedva čekaju da ih pozove na večeru. A koliko voli da sprema, toliko uživa i da jede - završava izvor za pomenute medije.

  

BONUS GALERIJA: Milica Milša - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".