Bojan je u svetu poznatih zapažen ulaskom u rijaliti. Tada je bio bucmastiji i oblačio se kao žena i nosio je garderobu skupocenih marki i živeo je vrlo lagodno. 

Iznenada se u jednom momentu povukao iz javnosti, pa se nekoliko godina kasnije pojavio sa dosta kilograma manje, obučen u otmena muška odela. Tek tada je ličio na muškarca ali je ostavio silikone u ustima. 

Foto: Jutjub printskrin/Jelena Karleuša

 

2019. godine je izašla šokantna vest da je Boki 13 uhapšen pod optužbom za reketiranje, a čitava akcija odigrala se na putu za Mikonosu, na graničnom prelazu za Grčku. Tako je, u sekundi, planirane tropske dane na ovom luksuznom i nimalo jefitnom ostrvu Boki 13 zamenio onim u zatvorskoj ćeliji.

Ostaje nejasno kako je Boki 13 za četiri godine i tri učestvovanja u rijalitiju stekao milionsko bogatstvo. 

- Jovanovski se sumnjiči i za pranje novca, odnosno da je 1,5 miliona evra, koliko je uzeo, ubacio u legalne tokove tako što je pokupovao odeću i plaćao putovanja - izjavila je ispred suda tužilac Vilma Ruskoska, dok su u tom trenutku u pritvor sprovodili Jovanovskog koji je taj momenat iskoristio kako bi dao svoj komentar:

- Govori laži - bilo je sve što je rekao Boki 13 koji je sa lisicama sproveden u zatvorsku ćeliju, prenosi Republika.

Nedavno je napadnut u zatvoru od trojice zatvorenika, od kojih su ga dvojica pretukli, a pored njega napadnut je još jedan osuđenik. 

(Blic)

FOTO GALERIJA: Kim Kardašijan kao Lepa Brena

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".