Glumac Miloš Timotijević ovih dana po drugi put je uplovio u bračne vode, sa 15 godina mlađom Tijanom Simić, a iz dobro upućenih izvora stigla je informacija da je ona ćerka poznatog fudbalera Saše Simića, koji je igrao za brojne klubove: Madeiru, Boavistu, Bieru Mar...


Ipak, ni otac Miloša Timotijevića, Dragan Timotijević Belmondo, koji je preminuo pre tri godine, nije bio ništa manje uspešan u svojoj branši. Naime, u višedecenijskoj karijeri fotografa uradio je više od trista naslovnih strana i preko šeststo modnih naslovnica.

‒ Odrastao sam pred objektivom njegovog fotoaparata i mislim da me to pripremilo za budući poziv ‒ priznao je jednom prilikom šarmantni glumac, koji je uz tatu još u detinjstvu zakoračio u svet slavnih.

Foto: Prinstskirn/Tviter/dkrasojevicpavicevic

 

Na pitanje koje profesionalne savete mu je otac davao odgovorio je:

‒ Govorio mi je da uvek imam neki tok misli dok poziram. Pribojavao se za mene kada sam počinjao, znate kakvi su roditelji. Kad bih neku ulogu odbio, kritikovao me je, ali smirio se čim je video da imam osećaj za to šta treba da radim. Pogotovo je pred kraj života shvatio da je moj put bio moj put.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".