Supruga slavnog košarkaša sa kojim vodi zajednički vodi i fondaciju "Divac" nije ranije govorila o biološkim roditeljima ćerke koja sad ima već 23 godine. Nasuprot očekivanjima mnogih da bi na njih bude ljuta što su devojčicu ostavili, Ana je za "Stori" ispričala da prema njima ima veliko poštovanje.

- Kako mogu tako nešto da im zamerim, to je izuzetna ljubav i hrabrost s njihove strane, izabrali su to umesto da abortiraju, a mnoge žene se danas odlučuju na taj korak - rekla je Ana.

Foto: Instagram printskrin/ana_divac/divaccp

 

- Mogu da razumem da mnogim ljudima to nije jasno, ali uvek kažem, zamislite da vam je dete zamenjeno u porodilištu, nikada ga ne biste dali. Jer, ljubav je mnogo jača od krvne veze. Štaviše, interesantno, u Americi smo putem pljuvačke radili test na genetiku i ispostavilo se da je Petra čak i genetski povezana s nama. Vidite, ništa nije slučajno, iako je to najmanje važno u odnosu na ljubav.

- Bezgranično sam zahvalna njenim biološkim roditeljima koji nisu abortirali, već su prošli kroz jednu takvu teškoću da daju dete na usvajanje. To je prava roditeljska ljubav, kada ne možete da se brinete o svom detetu, ali smognete snage da ga date nekome ko može - zaključila je Ana.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja manekenke Natalije Vodjanove

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".