Zmija u kući

Simbolika sna u kojoj je zmija u kući, može se protumačiti kao mogućnost svađe i zato bi trebalo da obratite pažnju kome se poveravate. Imajte na umu da nisu svi iskreni i dobronamerni, pa samim tim ne bi trebalo da znaju vaše tajne.

Crna zmija

Vaša podsvest je najverovatnije obuzeta depresijom ili tugom, istom onom koju možda proživljavate u stvarnosti. Osim što aludira da u vašem životu vlada negativna energija, sanjati crnu zmiju može biti i upozorenje koje se odnosi na stanje vaših finansija.

Foto: Profimedia

 

Žuta zmija

Sanjati žutu zmiju je direktno povezano sa vašom intuicijom. Ukoliko ste u nekoj nevolji ili problemu, nemojte ignorisati svoj predosećaj i dobro razmislite o narednim koracima i načinu na koji želite da realizujete neke svoje planove.

Zelena zmija

Kada sanjate zelenu zmiju dobro zapamtite kontekst u kom ste je sanjali, jer upravo on određuje značenje sna. Zelena boja simbolizuje prosperitet, izobilje, kreativnost, nove početke, nadu i sklad, a njena svetlozelena, smaragdna nijansa, obično nosi duhovnu poruku i označava čistoću i iskrenost. Upravo snovi u kojima je glavni akter svetlozelena zmija ukazuju na to da bi trebalo da nastavite sa onim što trenutno radite, jer ćete u svojim namerama uspeti.

Ako sanjate da vas napada zelena zmija, obratite pažnju na svoju energiju, gledajte da je pravilno kanališete, ali i kontrolišete.

Velika zmija

Ukoliko ste sanjali veliku zmiju, shvatite to kao upozorenje i budite mnogo oprezniji sa ljudima iz svoje okoline. Ne možete verovati svakome ko vam se svidi na “prvu loptu”. Zadržite za sebe sve ono što može da razotkrije vaše planove ili tajne, ukoliko ne želite da budete povređeni i razočarani.

Foto: Profimedia

 

Zmija u krevetu

Sanjati zmiju u krevetu nedvosmisleno treba shvatiti kao poruku podsvesti, koja vas tera da preispitate svoje seksualne instinkte i nagone. Dakle, ovakva vrsta snova je uglavnom povezana sa vašom seksualnošću i željama i zato dobro pogledate u sebe i otkrijete kako izražavate svoju seksualnost.

Ujed zmije

Jedan od košmara koji može biti znak da će neko izneti drugima neisitine na vaš račun. Olako poveravate ljudima intimne detalje iz svog života i to može da vam se obije o glavu. Spremite se da ćete biti izloženi neprijatnostima, pa čak i da ćete biti oklevetani.

Zmija po Frojdu

Ukoliko se divite zmijama to znači da želite više eksperimentisanja u svom intimnom životu, a ako je jurite, da ste spremni da budete aktivniji u istom. Bežanje od zmije u snu moglo bi da sugeriše na probleme sa intimnošću, ali i da imate strah od seksualnog odnosa.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".