Milica Milša ne može život da zamisli bez ljubavi najbližih. NJeni pokretači su sin Antonije i suprug Žarko Jokanović. Oni joj život čine bajkovitim, ali suze joj uvek krenu kada se pomenu dragi prijatelji koji su je napustili poslednjih godina, kao i roditelji i svekrva koji su joj bili podrška.

Foto: Katarina Mihajlović

 

- Svaki odlazak dragog bića jeste ponor pakla. Čovek nikad nije spreman da se oprosti od svojih milih i dragih. Tako da svi ti odlasci koje sam imala u poslednjih nekoliko godina jesu ponor pakla. Jako je teško da se izborite i nastavite dalje. Iako znate da su oni tu, da je njihova energija uvek sa vama i da će uvek biti. Mislim da svako biće koje voli nekog i koje je voljeno upada u taj ponor. Iz tog ponora se mora podići baš zbog tih voljenih - kaže za “Blic” Milica Milša.

Foto: Instagram printskrin/milicamilsaisakovic

 

- Tužno, strašno. Kao i svi, valjda, teško. Tu nemam za šta da budem jaka. Treba da budete jaki da vučete te ljude da prežive. Treba da se uradi sve dok je neko još uvek tu. Posle šta da budete jaki, kome? Možete dati sebi oduška - kaže drhtavim glasom Milica i dodaje da teško padaju odlasci dragih ljudi.

BONUS GALERIJA: Milica Milša - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".