Jedan od utisaka novogodišnje večeri bila je haljina u kojoj je Lepa Brena nastupila u novogodišnjem programu, a komentari u svim državama bivše države se ređaju pa ređaju.

Brena je pred kamerama pevala u dugoj crnoj večernjoj haljini na kojoj je spreda i pozadi zlatnim šljokicama iscrtano golo žensko telo, a to je izazvalo gomilu reakcija, piše Slobodna Dalmacija.

 

 

- Lepa Brena u najružnijoj haljini koju sam ikad videla u životu. LJudi moji, je li to moguće? Šta je ovo? Majko mila! - samo su neki od najčešćih komentara.

Kritike na račun haljine stigle su i do Brene, s kojom su novinari Slobodne Dalmacije razgovarali na ovu temu.

 

 

- Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral! Dok u današnje vreme partneri ubijaju žene, siluju se devojčice i ne prihvataju se prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. veku i širenju verske i nacionalne mržnje... - naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo - kaže pevačica.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".