Prema rečima bliskom mladom Kojiću, posle razvoda ga nije nijedna devojka nije dovoljno privukla niti je razmišljao o ljubavi:

- Igor posle razvoda nije ni razmišljao o ljubavi, možda ga nijedna devojka nije toliko ni privukla da bi se zainteresovao kao za Teodoru. Samo dok ih gledamo sa strane, vidi se da su zaista srećni. Iako su tek na početku veze, funkcionišu kao da se poznaju mnogo duže. Potpuno su prepušteni trenutku, ne skidaju osmeh s lica kada su zajedno, otvoreno razgovaraju o svemu. On je bukvalno odlepio za njom - priča na početku izvor blizak Igoru za Blic.

Za sada, mladi par vrlo lepo funkcioniše. Prema navodima Igor je skupo platio smeštaj.

- Nekako su kliknuli na prvu što se kaže. Razumeju se i među njima nema nikakvih prepirki, sve se dogovaraju i nekako to za sada baš glatko ide. Ovo je njihov prvi zajednički odmor, gde provode 24 sata zajedno i tu se sve najbolje vidi. Igor nije štedeo novac da udovolji Teodori. Uzeo je hotel koji košta za više od 300 evra. Iskeširaće sigurno oko 3.000 evra samo na smeštaj, dok ne štedi ni kada je provod u pitanju - rekao je izvor.

Upoznali su se sasvim slučajno, zahvaljujći zajedničkim prijateljima. 

- Ni jedno ni drugo se nisu nadali ovome. Kada su se upoznali, kockice su se nekako odmah spojile. Igor je već bio sa pevačicom, a i glumicom, tako da mu Teodorina odsustva zbog snimanja sigurno neće predstavljati problem. Zavela ga je naravno već na prvi pogled, ali ga je osvojila karakterom. Igor voli komunikativne devojke, ne radi ništa na silu, ili se razume sa nekim, ili ne - istakao je izvor.

- Teodora deluje kao nepristupačna devojka, ali čim je upoznaš, taj utisak se menja. Često joj se dešavalo da je muškarci gledaju samo kao predmet, zbog toga što mnogo lepo izgleda, te je nisu shvatali ozbiljno, ali sa Igorom je to sada drugačije. Posvećen joj je maksimalno i njen fizički izgled mu je u drugom planu. Kao što se ranije pisalo, Igor je upoznao Teodorinu majku, ona njegovu porodicu, a za sada su svi ostali nedostupni za komentar. Podsetimo, Teodora Bjelica je ćerka glumice Gordane Bjelice. Teodoru često nazivaju jednom od naših najlepših glumica, a poznata je po ulogama u serijama "Južni vetar", "Tri muškarca i tetka", "Slatke muke"...

Teodorinoj majci Gordani sa kojom ima vrlo iskren i otvoren odnos, budući zet se vrlo dopao i dozvolila je vezu:

- NJih dve imaju jako otvoren odnos, Teodori je najbitnije mišljenje majke, zbog čega je na samom početku želela da upozna Igora i nju. Gordani se Igor dopao, ostala je puna utisaka - rekao je izvor.

(Blic)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".