Jelena Bin Drai je još jedna koja je na isti način privukla pažnju. 

Anika važi za jednu od najbogatijih Srpkinja, a život kakakv ona živi, poželele bi mnoge devojke. Uživa u raskoši i luksuzu, a na Instagram profilu objavljuje fotografije sa ekskuzivnih destinacija.

Anika je za "Super TV" otkrila ko joj je pomogao u uređenju stanova koje poseduje: 

Anika letnje dane provodi u kući u Efiptu koja se nalazi na plaži, a preostale dane u stanu u Parizu: 

- Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži - rekla je Anika.

Ona u svom domu u Parizu poseduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene. Garaža je takođe neizostavan deo.

Identična je situacija i sa kućom u Egiptu u kojoj postoji salon  sa prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, kao i biblioteka koja je u izgradnji. Dom u Parizu je sama uređivala, dok joj je za detalje u kući u Egiptu pomagala svekrva.

- Dom u Parizu sam uredila u potpunosti sama, a kuću u Egiptu je uredila moja svekrva, koja se inače bavi uređivanjem enterijera. Godinama skupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera i znam tačno u kakvom prostoru bih se osećala prijatno. Nikada nisam imala želju da živim u izložbenom salonu, nego u kući koja odgovara mom senzibilitetu i životnim potrebama - ispričala je ona za "Super TV".

- Stan u Parizu je mešavina klasičnog i modernog stila, upotpunjen s dosta antikviteta, kristalnih lustera i persijskih tepiha, dok je naša kuća na moru, koja je smeštena u privatnom rizortu na Severnoj obali uređena je u mediteranskom stilu, dominantne boje su plava i bela. Nameštaj je rustičan, a celokupan enterijer je prozračan - objasnila je Anika.

- Detalji su esencijalni kako u dizajnu i enterijeru, tako i u modi. Ceo život se bavim detaljima, detalji čine dizajn - istakla je.

- Često se sa nostalgijom setim kulinarskog umeća svoje bake i žalim što nemam ni vreme ni strast da se posvetim sticanju istih. Kada su u pitanju kućni poslovi, perfekcionista sam od malih nogu i svaki prostor u kojem boravim mora da zadovoljava visoke standarde organizacije i higijene - objasnila je Anika sa nostalgijom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".