Treba li bivše ljubavi zvati na venčanje? Verovatno su iskustva različita, pa su neki od to uradili i takve susrete priveli kraju bez nekih posebnih posledica, ali izgleda da je mladić po imenu Marvin pogrešno procenio situaciju, odnosno pomešao svoja osećanja.

Niz portala je u ponedeljak preneo trenutak kada se slomio pred Kejlom, devojkom sa kojom je imao vezu i dobio ćerku. On je zadrhtao čim ju je video, a onda briznuo u plač kada je odbila njegov zagrljaj.

Iako očigledno nije bila srećna, njegova nova supruga Zara uspela je da zadrži prisebnost i par je nastavio da prima poklone kada se on pribrao i obrisao gorke suze sa lica.

- Niko nije savršen, svi pravimo greške u životu, a danas je došao red na Marvina. Tako je neko nazvao snimak koji je u međuvremenu na TikToku skupio pet miliona pregleda, a ispod kojeg su se mnogi pitali čemu su svedoci, stvarnom događaju ili klipu iz neke telenovele.

Nema konačanog odgovora, može se reći da je snimak došao sa Jutjub kanala "Videos Chapin", čiji autor tvrdi da prati svakodnevnicu običnih ljudi iz Gvatemale.

- Na ovom kanalu ćete naći video snimke o turističkim mestima, džunglama, planinama, rekama, jezerima, plažama, ljudima koji rade u poljima banana i šećerne trske, gradovima, selima… Tu je i svakodnevni život naših ljudi, naši običaji, naše kulture i još mnogo toga - naveo je autor u opisu svog kanala, sugerišući da samo dokumentuje ljubavne jade Marvina, Kejle i Zare.

Bilo kako bilo, mnoge devojke u komentarima su burno reagovale na Marvinove suze, bile iznenađene Zarinom hladnoćom i istakle da će odmah zatražiti razvod.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".