LJubavna priča Marinka i Božen Žumbor, predstavnicom kozmetike "Božen", odigrala se pre braka sa Slavicom Rokvić sa kojom je pevač dobio dva sina, Nikolu i Marka. O Boženinom ljubavnom životu se malo zna, a ono što je potvrđeno je da se nikada nije udavala. Pevačeva i Boženina veza su bile turbelentne, a kako se pričalo završena je u suzama posle dve godine duge veze. Marinko je Božen ostavio bez reči iako su tada imali velike planove.   

Foto: Instagram printskrin/ rokvic.slavica

 

- Marinko je na nastupu u kafani "Jugoslavija" u Roterdamu upoznao Božen. NJeni roditelji su bili vlasnici kafane, veoma bogati. Pevač je svima pričao da ništa ne oseća prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, Marinko joj je obećavao brak - ispričao je za "Kurir Stars" jedan Marinkov kolega koji je želeo da ostane anoniman.

- Rokvić ju je čak ubedio da je našao kuću u kojoj će živeti kad se ona doseli u Beograd. Rekao joj je da je šmeknuo vilu na Bežanijskoj kosi, a Božen mu je, navodno, finansijski pomogla da je kapariše. Posle nekoliko mesece oženio se Slavicom, s kojom ima sinove Nikolu i Marka - ispričao je.

Foto: Dušan Mišić

 

Marinko Rokvić i Božen Žumbor svoju vezu nisu komentarisali u javnosti. Marinko se posvetio porodici, a Božen je svoju kozmetičku karijeru nastavila van države. Nažalost,  razbolela se 2012. godine i sahranjena je u Koprivnici, u Hrvatskoj, gde je i rođena. Do danas nije sasvim jasno šta se dogodilo sa njenim milionima.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".