Viktor Živojinović je polovinom prošle godine napustio porodični dom na bežanijskoj kosi i uselio se u luksuzni stan u koji je u jednom od najelitnijih naseljau Beogradu. Pisalo se da su Živojinovići izdvojili 500.000 evra za stan njihovog mezimca. Viktor živi sasvim lagodnim momačkim životom, te je pevačica primorana da postavi drugačija pravila ponašanja.

Brena se  ne protivi  da njeni sinovi žive samostalno, a ukoliko su se odlučili na taj korak moraju da vode računa o svemu pa i o održavanju higijene i čišćenju stana, prenosi "Paparazzo.rs".

- Pred Novu godinu Viktor se uselio u stan na 40. spratu luksuzne zgrade i stalno mu dolazi društvo, pravi žurke i luduje, a mama i tata ga više ne proveravaju. Iako je imao potpuni komfor na Bežaniji Viktor je ipak želeo da se osamostali i odvoji od roditelja. Međutim, odmah su nastali problemi. Kada je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana i pranja veša, ili da mu pošalje kućnu pomoćnicu koja bi mu čistila stan, reakcija majke ga je šokirala - ispričao je izvor i dodao:

- Nije očekivao da će Brena tako da se postavi. Rekla mu je otvoreno da ako želi da živi sam onda sve mora sam da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama čistio svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu. Brena neće da mu šalje pomoćnice jer smatra da on može sam 15 minuta dnevno da izdvoji da usisa i da gurne sudove u mašinu za pranje. Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. Viktor se u početku bunio, ali onda je i on shvatio da je Brena u pravu, pa sada posle svake žurke zasuče rukave i sa drugaricama sredi stan za tili čas.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".