Za mnoge pevače i pevačice vladaju predrasude kako su neobrazovani, ali u poslednje vreme sve je više estradnih umetnika sa fakultetskim diplomama i ozbiljnim znanjima iz različitih obalsti.

Sanja Vučić, pored moćnog glasa može se pohvaliti i znanjem nekoliko stranih jezika, koje kako tvrdi nema problem da nauči.

- Engleski mi je skoro kao maternji, govorim španski, studirala sam arapski. Učila portugalski, italijanski u školi. Ne mogu da kažem da tečno govorim sve, ali služim se. Nemam priliku svaki dan da ih koristim, pa isčeznu iz mozga, ali uglavnom imam žicu za jezike i mogu lako da ih naučim. Skoro sam učila holandski iz čista mira - objasnila je ona u emisiji "Pesmom za dušu", kada se na to nadovezao voditelj koji za razliku od njena nema sluha za jezike.

- Koliko ti uživaš u jezicima, toliko ja ne uživam. Ja za 30 godina na nemačkom znam da kažem tri broja, da tražim kafu i račun, i to verovatno nije gramatički dobro - otkrio je Peja.

Mediji su je dugo povezivali sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji je sada u vezi sa Anastasijom Ražnatović, a Sanja je imala samo jednu poruku za njih.

-To su gluposti! Ja stvarno njima želim sve najlepše i zaista se ne bih više oglašavala na tu temu - zaključila je ona nedavno za "Grand".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nportal.rs (@nportal.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".