Posle tvrdnje takmičara Dušana Vukadinovića da je njegova mentorka  Snežana Đurišić od njegove majke Nate tražila novac kako bi prošao u naredni krug, oglasila se i pevačica Mira Škorić. 

O pevačici su kolege imale samo reči hvale:

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

- Gospođetina i dama Snežana Đurišić! Umetnik, prijatelj u dobru i zlu, svoje pevačko umeće prenosi mladim talentima - napisala je na početku Mira na društvenim mrežama.

- Bezuslovno se daje svakom kandidatu godinama unazad. I onda se našlo moralno smeće da blati lik i delo 50 godina uspešne karijere. Prestanite sa ovim sramnim linčom, sram vas bilo - napisala je potom Škorićeva.

Foto: Igor Marinković

 

Dušan se, podsetimo, nedavno oglasio i opleo po "Grandu".

- Meni nije tražila pare, direktno je tražila mojoj majci. A meni je indirektno tražila. Ja sam naslućivao iz njene priče: "Ne radim ja ovo za džabe", rekla je. Čak i na prvom našen susretu preko video poziva ona rekla: "Ovo ti sve dobijaš besplatno". Ona je rekla: "Prvi put je besplatno" - počeo je za "Mondo" Dušan, koji nije mogao da kaže koliko mu je tražila Đurišićka, jer mu majka nije konkrtetno rekla o kojoj je cifri reč.

- Ne mogu da kažem jer mi majka nije rekla kolika je cifra, sigurno da je bio neki iznos. Ona je rekla direktno majci da traži novac. Sad koliko je ona tražila, stvarno ne znam koliko je ona mislila da ćemo joj dati - pričao je tad Vukadinović.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

 

- Kada sam se vraćao iz Beograda do Podgorice u vozu, ja sam njoj poslao dve poruke za koje ne znam da li je videla. A ovo što je Saša pokazao ono je isekao što mu je odgovaralo, gde ispada da sam napisao da sam ja genije za sve njih, što nije tačno. U poruci stoji da sam ja rekao sam za Mariju Šerifović genije, i pri tome stojim i dalje, genije sam u svakom smislu, jer ona mi nikada nije dala glas, gde sam bio dobar. Rekao sam da sam za njih genije i uvek ću biti. I za Sašu Popovića sam genije, evo sad kažem. Ne mogu da budem genije za Snežanu Đurišić, ali za neke kao Marija Šerifović ja sam genije. Možda su čuli od Snežane pa me nisu pustili - rekao je bio Dušan o ostalim članovima žirija.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".