Vesna i Đole Đogani nekoliko puta su bili u žiži javnosti zbog krize u braku: 

- Lepo sam sve preživela, bila sam u fazonu "što dirate čoveka?" Mi smo javne ličnosti, navikli smo se na sve i svašta i mislim da bi bilo pogrešno kad bih se pravdala i govorila da to nije istina. Iskreno, bila sam u fazonu pogrešno ste protumačili. Mene posle ovoliko godina ništa ne može preterano da iznervira.

Kada je Vesna saznala u najavi emisije za prevaru, burno je reagovala: 

- Samo je ušla u sobu, pitala šta je ovo i da li imam nešto da joj kažem… Rekao sam da je sve u redu, da ne brine, da su to novinarske priče – objasnio je Đole, ali ga je voditelj pecnuo poručivši mu da nisu novinarske priče, već da postoji snimak.

 

 

- To nije istina - branio se Đole, a Vesna se nadovezala:

- Dala sam mu prostora da razmisli da li ima nešto da mi kaže… Ne ljubi on tu ženu, žena ljubi njega. Znate kako, ne verujem svojim očima, ja verujem šta mi on kaže. Nek’ uživa čovek, što se vi tu šetate i snimate, ko vas terao da snimate...

– Nemojte da me pratite – našalio se i Đole i dodao da je zavisi iz kog ugla posmatramo skandal.

Vesna je zahvalna svom suprugu za sve što je učinio za nju. Ona je svoj put ka zvezdama započela iz trošne kuće. 

- Odrasla sam u kući ispod mosta, imala sam samo parče hleba i parče neba. Iznad mosta bi svake nedelje prolazili navijači Crvene Zvezde i Partizana i pravili buku, ali nama deci je to bila najlepša muzika. Danas sam uspešna, mirna žena – rekla je Vesna jednom prilikom.

(Grandonline)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".