Nakon proglašenja pevač Luka Ivanović nije krio sreću i uzbuđenost zbog pobede te je istakao koliko je srećan i uzbuđen što će upravo njegova numera predstavljati Srbiju na "Pesmi Evrovizije".

- Presrećan sam, nisam ovo očekivao. Jedva se suzdržavam da ne zaplačem, rekao je Luka, međutim na društvenim mrežama pojavio se snimak koji govori u prilog tome da pre nego što se prijavio na "Pesmu za Evroviziju", Luka nije bio baš naklonjen ovom takmičenju.

U snimku koji kruži društvenim mrežama Luka pominje kako je Evrovizija za njega nešto strašno i "krindž".

 

 

- Ja Evroviziju ne volim da gledam upšte, jer mi je to bukvano užas i "treš", ne mogu to da gledam, rekao je Luka u jednom podkastu.

Podsetimo, Luka Ivanović, koji nastupa pod umetničkim imenom Luke Black srpski je kanautor, koji je u javnosti prisutan od 2014. godine. On je prvi solo izvođač iz Srbije sa ekskluzivnim ugovorom za Universal Music Group i do sada je objavio 4 EP izdanja.

Rođen je u Čačku 1992. godine, a autorskom muzikom se bavi od 2005. Sa 12 godina je počeo da piše tekstove, a sa 16 godina da komponuje muziku i piše aranžmene. U tom periodu je snimio šest albuma koje su imali prilike da čuju samo njegovi najbliži prijatelji. Dve godine kasnije seli se u Beograd, zbog studija engleskog jezika i književnosti.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".