Podsetimo, telo penzionerke pronašla je u ponedeljak komšinica u njenoj kući. Žena je zaklana, a po telu je imala više uboda. Osumnjičeni je uhapšen u sredu.

Isečena po licu

- B. M. je imala preko 10 ubodnih rana. Bila je isečena i po rukama i licu. Na kraju joj je prerezan vrat, a koliko je napadač bio svirep, pokazuje i to da mu se prilikom ubadanja žene nož polomio - otkriva Kurirov izvor.

Foto: J. L.

 

- Oštrica noža ostala je u vratu B. M., dok je osumnjičeni odvaljenu dršku potom bacio. Policija je prilikom uviđaja na nožu, za koji je odmah utvrđeno da nije iz staričine kuće, već da ga je ubica doneo sa sobom, uočila znak pentagram, koji se vezuje za satanističke sekte.

Naš izvor objašnjava da je utvrđeno da je iz žrtvine kuće odneta manja suma nova.

- Pvo se mislilo da je B. M. ubijena zbog para. Međutim, istraga je pokazala da je osumnjičeni izvršio premetačinu i odneo nešto novca s namerom da prikrije pravi motiv zločina - objašnjava izvor i dodaje da je policiju do P. B., pored polomljenog noža na kom su bili njegovi DNK tragovi, dovelo i saznanje da je napadač vozio crveni "punto".

Foto: Društvene mreže

 

- Komšije su primetile taj auto kod njene kuće otprilike u vreme ubistva, uzeti su snimci sa kamera i ispostavilo se da je taj auto vozio P. B., koji živi u blizini žrtve i koji je školski drug njene unuke - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, kada je policija zakucala na vrata P. B. on je doživeo nervni slom.

- U njegovoj kući nađeni su krvava duskerica, farmerke i obuća. Ono što je posebno zabrinulo inspektore, jeste to što je on na svom telu imao tetovažu pentagrama, istog znaka koji je bio i na nožu kojim je izvršen zločin. Dodatno su se zaprepastili kada su u njegovoj kući pronašli određene predmete i crteže sa satanističkim simbolima - navodi izvor.

Satanističko ubistvo

Foto: J. L.

 

Sektolog Slađan Mijaljević kaže da je gotovo uveren da se u ovom slučaju radi o satanističkom ubistvu.

- Znakovi pentagrama jasno ukazuju na satanizam. Ako primarni motiv zločina nije bio koristoljublje, kao što su pokazali prvi rezultati iz istrage, onda je starica po svoj prilici ubijena zbog nekog rituala. Ukoliko se ispostavi da je osumnjičeni poznavao žrtvu ili mu je ona na neki način pomogla u životu, onda imamo klasičan primer sektaškog ubistva - rekao je Mijaljević i objasnio da je osumnjičeni, u slučaju pljačke, mogao lako da savlada staricu, ali pošto je po sredi bio bolesni sektaški ritual, onda je jasno zašto ju je krvnički zaklao.

- Postoji nekoliko različitih pentagrama, ali svaki od njih ukazuje na satanizam. Generalno svi pentagrami su okultistički, a najviše ih svojataju upravo satanisti - objasnio je on.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".