Film je postao pravi hit 1986. godine, a Keli je odigrala ulogu Čarli za kojom su mnogi muškarci uzdisali.

Keli je imala kratku, plavu, kovrdžavu kosu, koja je bila njen zaštitini znak, a čak i kada je bila obučena u farmerke, već na prvi pogled je bilo jasno da će biti fatalna za muškarce.

U nastavku kultnog filma "Top Gan" Keli nije bila u opciji, jer ne izgleda kao nekada.

Tom Kruz i dalje igra glavnu ulogu. Za razliku od njega, Keli se opustila, tako da ne liči na onu osobu koju smo navikli da gledamo u filmu.

Keli je sa godinama prestala da brine o kilogramima, pa su iz Holivuda odbijali da joj daju uloge. Ona se zapustila, a godine su učinile svoje.

 

Keli je jedna od retkih glumica koja je odbila da radi estetske korekcije na sebi.

Glumica je nakon uloge u Top Ganu  glumila u pojedinim niskobudžetnim filmovima, a onda je rešila da se potpuno povuče iz javnog života, pa se posvetila ugostiteljstvu, gde je radila sa onima koji se bore sa narkomanijom i alkoholizmom.

Foto: Profimedia

 

Keli su udavala dva puta i ima dvoje dece. 2010. godine uspela je da zaintrigira javnost kada je priznala da je lezbejka.

U javnosti se retko pojavljuje i tvrdi da je pokušavala da se vrati na velike ekrane, ali joj uloge niko nije nudio jer se opustila i odbijala da ide na estetske operacije. Glumica danas gotovo da uopšte ne liči na onu verziju sebe koju pamti publika širom sveta, pa i kada se pojavi u javnosti, retko ko uspe da je prepozna.

BONUS VIDEO: