- Radim tajnu tetovažu za svog verenika, a on ne zna za to... i saznaće na dan venčanja - rekla je Medison Krouli iz Atlante, u svom popularnom TikTok videu, snimljenom 11 dana pre njenog venčanja.

U videu, koji je prikupio više od 464.000 pregleda, Medison, profesionalni fotograf, snima isečke sebe kako se smeje dok joj se na zadnjici tetovira crno slovo "G" u kurzivu, u znak naklonosti prema njenom budućem mužu Gregu.

- Opsednuta sam time, jako mi se sviđa - rekla je brineta kada je tetovaža bila gotova, te istakla izazove s kojima bi mogla da se suoči dok njena tetovaža zaceljuje.

Tako je dodala da će biti malo teže brinuti se o njoj nego što je mislila, jer se tetovaža nalazi na zadnjici, a uz to, mora da je skriva od verenika.

- Definitivno sam zamišljala seks na našu prvu bračnu noć i nadam se da će biti divlje i da će mu se tetovaža svideti. Nismo još imali seks, tako da će to biti malo, slatko iznenađenje - dodala je.

No, mnogim korisnicima nije se svidela njena ideja te su ju kritikovali.

- Dobar način da se urekne ova veza - napisao je nimalo impresionirani komentator.

"Loša odluka", "Dve godine i bićete razvedeni”, bili su još neki od komentara.

Jedan korisnik otkrio je kako i sam ima tetovirano ime svoje bivše supruge, te da to baš i nije pametna ideja. No, uprkos negativnim komentarima, Medison je ipak dobila i niz pohvala od nekih korisnika.

- Odlična ideja, oduševljena sam - komentarisala je jedna korisnica.

- Iskreno, i ja to želim da učinim - dodala je druga.

Neki korisnici brinuli su se da će pokvariti iznenađenje, deljenjem videa na društvenim mrežama, no ona je objasnila da njezin zaručnik baš i ne koristi mreže, te da nema Tik Tok profil. 

BONUS VIDEO: