Tanja i on su navodno već nekoliko meseci u emotivnoj vezi, a Muhamed se zbog nje iz Amerike preselio u Beograd. Ono što jedino kvari pevačicinu sreću, prema pisanju portala "Republika", jeste to što su njeni roditelji navodno protiv ove veze, te Savićkina majka Živana ne priča sa ćerkom zbog njenog izabranika.

- Tačno je da Tanja ima novog dečka Muhameda i da je on 11 godina mlađi od nje. Rodom je iz Bijeljine, a živi u Americi. Upoznali su se u Americi kada je ona prošle godine bila na turneji. Nakon toga su bili u svakodnevnom kontaktu, on je baš odlepio za njom - kaže izvor blizak pevačici i otkriva da su vezu ozvaničili pre nekoliko meseci, ali da ona ne želi javnost da sazna za to, kao ni njen bivši muž.

- Muhamed je veoma pažljiv dečko i brzo je osvojio Tanjino srce. U početku se dvoumila da li da se upusti u vezu s njim, ali se onda i ona zaljubila. Koliko im je veza ozbiljna i koliko je njemu stalo do nje, govori i činjenica da je zbog Tanje došao u Beograd. Živi blizu centra i sada je zapostavio poslove preko pošto baš dosta vremena provodi u našoj prestonici. NJih dvoje se ne odvajaju, čak je prati i na nastupe, ali zbog medija su dolazili odvojeno.

Foto: Novosti

 

Tanjini se navodno protive njenoj vezi s Muhamedom, te je prinuđena i od porodice da ga krije, što joj veoma smeta.

- Taman kad je pomislila da je sve uredu i kada je Muhameda upoznala s njenima, naišla je na novi, neočekivani problem. Ono što je veoma interesantno jeste to da su njeni roditelji protiv te veze jer je on muslimanske veroispovesti. To Tanji uopšte ne smeta i pokušala je majku Živanu da ubedi da prihvati njenog novog partnera, ali ona neće ni da čuje za njega. Živana je otišla toliko daleko da se zbog Muhameda i svađala sa ćerkom. Roditelji joj baš brane i ona sada i od njih krije da su i dalje zajedno - završava izvor.

Inače, pevačica je jednom prilikom priznala medijima da je neko osvojio njeno srce, te da od njega dobija skupocene poklone i istim se hvali na sva usta.

- Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom emotivnom partneru priča javno - rekla je Tanja nedavno.

(Republika)

BONUS VIDEO: