Kako Kurir saznaje, policija intezivno traga za B. J. koji se sumnjiči za ubistvo, ali i za njegovim prijateljem S. N. (20) koji je kobne večeri s njima bio u gostima kod jednog prijatelja.

- Sumnja se da je do ubistva došlo nakon konzumiranja velike količne alkohola od strane osumnjičenih, ali i oštećenog. U jednom trenutku sinovac je izvadio noć i počeo da preti stricu kako će ga zaklati i ubiti - kaže izvor i dodaje:

- Međutim, strasti su se na neko vreme smirile, pa su svi nastavili da piju, a potom su sva trojica izašla iz kuće Draganovog prijatelja, gde su se potom opet sukobili.

Foto: Društvene mreže

 

Kako dodaje naš izvor, kada se vlasnik kuće vratio ispred kapije zatekao je telo Dragana J. u lokvi krvi, a sumnja se da je S. N. pretukao već izbodenog Dragana.

- Nije davao znake života, a scena ispred dvorišta je bila jeziva. Krvi je bilo na sve strane. Nesrećni čovek je pokušao da pomogne prijatelju s kojim je samo nekoliko sati pre toga pio, ali su lekari Hitne pomoći samo mogli da konstatuju smrt čoveka - kaže izvor i dodaje:

- Policija i dalje intezivno traga za osumnjičenim Draganovim sinovcem i njegovim prijateljem S. N. Naime, on se tereti za krivično dleo ubistvo u saizvršilaštvu.

BONUS VIDEO: 

POTRAGA ZA TROJICOM NESTALIH U DUNAVU I DALJE TRAJE:Apel porodice građanima da pomognu tokom vikenda

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".