Helena Topalović postala je poznata na društvenoj mreži Instagram, a njen životni stil sinonim je za luksuz. Egzotična putovanja, odeća po poslednjoj modi samo pokazuju da i sada, kada više nije smo tatina princeza, već i udata žena, živi život iz snova.

Muž Helene Topalović, Dragan Aleksić, kako je pisao portal "24sedam" bogati je biznismen, koji u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova.

Foto: Instagram printskrin/ topalko.top

 

Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama.

Pre braka sa Helenom, Dragan je u braku bio sa nekadašnjom voditeljkom televizije "Hepi" Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dete.

Foto: Instagram printskrin/helena_topalovic

 

Ona je jednom prilikom otkrila da sa ocem njenog deteta nije u dobrom odnosu i da je bajka koju ćerka pevača Milana Topalovića prikazuje na društvenim mrežama ne zanima.

- Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog deteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom - rekla je Jelena jednom prilikom, pa otkrila kako je prihvatila saznanje da joj se bivši muž oženio Helenom.

- Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane.

BONUS VIDEO: