Iako Vanja nije deo javnog sveta jedan je od omiljenih gostiju u gotovo svakoj emisiji, a nedavno je gostujući sa Snežom u „Zvezde Granda Specijalu“ ispričao neverovatnu situaciju koja ga je zadesila upravo u Grandovom studiju.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

-U jednoj od emisija se desilo da sam nekoj ženi pomogao na način na koji ja kao lekar mogu. To je bila vrlo specifičlna emisija u kojoj sam ja trebao da govorim o svojim iskustvima vezana za moju profesiju i u jednom trenutku je voditeljka dala divan predlog s obzirom da su većinom žene bile u publici. Zapravo pitala ih je da li bi neko pristao na pregled, a ja sam bio zatečen u tom trenutku. Bili su paravani, medicinska sestra, sve isto kao u ordinaciji, počeo je priču Vanja, a potom epilogom te situacije šokirao mnoge, ali i izazvao veliko divljenje.

-Javila se jedna žena na moje iznenađenje, a ja nisam baš sklon tome da mogu da se iznenadim. Stvarno smo imitirali ordinaciju, tu je bio paravan i uradili smo pravi pregled. Uzeli smo bris i ja sam ga odneo kod mene na kliniku i ispostavilo se da rezultati nisu dobri. Pozvao sam tu ženu, uradili smo veliku operaciju i spasili život, ispričao je Milošević nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

(Grand Online)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".