Atraktivna voditeljka je bila sinoć na nastupu Katarine Živkovoć, a svojim izgledom je privukla pažnju. Obukla je suknju sa šlicdem i crveni korset ispod koga su se primećivali halteri. Jovana je pozirala novinarima ispred kluba. Zabava do kasnih sati je nije omela na poslu, došla je u istoj suknji samo je obukla svetlo plavi korset.

Još jedan detalj koji je privukao pažnju bila je škorpija na voditeljkinim grudima:

"Kako ćeš da se probudiš za Jutarnji", "Da li ćeš u ovom izdanju doći da vodiš emisiju", bili su samo neki od komentara.

Ovako izazovnim kombinacijana, Jovana je postala glavna tema na društvenim mrežama.

Podsetimo, Jovana Jeremić je nedavno kupila stan na Dorćolu vredan oko 200 hiljada evra, a poznato je da nekada nije živela luksuzan i lagodan život, a svojevremeno je za "Blic" govorila o teškim danima.

- Bilo je dana kada nisam imala hleba da jedem, jer kad poplaćam sve račune ne ostane mi ništa. Ja sam bila dete koje je reklo “ne“ svojim roditeljima, nisam govorila sa njima dve i po godine. Nisam želela da sarađujem sa svojim mamom i tatom, jer oni nisu razumeli da je vođenje rijalitija moj životni put. Nisam spavala ni sa jednim političarem, nisam bila ničija švalerka - rekla je voditeljka nedavno za "Blic".

BONUS VIDEO: