Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović je u blagoslovenom stanju, a sada se oglasila njena majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Instagramprintskrin/raznatovicanastasija

 


Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a ona i njen partner Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice.

Buduća baka, Svetlana Ceca Ražnatović, nije mogla da sakrije sreću zbog ovih vesti, pa se oglasila za medije i otkrila na koji način je saznala da stiže i unuka:

- Kada mi je Anastasija preko video-poziva saopštila da čekam i treće unuče, bila sam presrećna. Ta vest za mene nije bio šok, već prelepo iznenađenje. Ovo je veliki blagoslov od Boga za čitavu porodicu. Tasa se sada sjajno oseća, nije razmažena, samo malo više spava nego obično, ali to je normalno - rekla je Ceca u "Ceca Show".

Foto: ATA images

 

 

Buduća baka naročito se raduje tome što će posle dva unuka, dobiti i unuku.

- Da se ja pitam, a ne pitam se. Voleli bismo da imamo i devojčicu. Tu bih baš bankrotirala. Toliko stvari ima za devojčice, sve bih kupila - rekla je Ceca nedavno za medije tokom proslave rođenja unuka Krstana kojeg je njens sin Veljko dobio sa suprugom Bogdanom.

 

BONUS VIDEO: