U Srbiji se dogodila nezapamćena tragedija u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović (13) ubio osmoro đaka i portira, a ranio nastavnicu istorije i šestoro drugova.

Na društvenim mrežama pojavila se pesma koju je navodno napisao  Žarko Laušević, a koja govori upravo o ovom strašnom piru. Ovim putem oglasio se advokat poznatog glumca i negirao da je pesmu napisao Laušević.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Od celog teksta jedino je istinita konstatacija da je Glumac Žarko Laušević duboko potresen zbog zlodina koji je počinio učenik. Žarko Laušević nije autor pomenutih stihova i nema ni jedan nalog ni na jednoj društvenoj mreži, pa samim tim nije ni mogao da objavi pomenutu pesmu putem svog naloga. Najblaže redeno, tužno je da u ovako nesretnom i bolnom trenutku neko promoviše svoj "talenat" krijući se iza imena poznatih lidnosti, u ovom slučaju, iza imena poznatog glumca Žarka Lauševića, navodi se u saopštenju.

- U ime svog klijenta podnećemo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal u Beogradu, protiv NN lica, koje je otvaranjem lažnog naloga prouzrokovalo ovu situaciju, istakao je advokat poznatog glumca.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".