Da je od ljubavi do mržnje i obrnuto linija tanka, ali i da stara ljubav zaborava nema, dokazuju pevačica Sandra Prodanović, alijas Sandra Afrika, i fudbaler Vladimir Volkov, koji su nedavno obnovili svoj odnos.

NJihovu burnu i dugu vezu pratio je još burniji raskid kada su u javnost procurile pevačicine gole fotografije nastale intimnog odnosa s fudbalerom, a za koje se veruje da ih je on lično pustio u etar. Nakon tog skandala usledio je novi kada je Sandra saznala da ju je Volkov prevario s njenom koleginicom Marijom Anom Smiljanić, ali i s bivšom članicom grupe Harikejn, Ivanom Bum Nikolić. Za to je, kako je sama izjavila, saznala iz medija, i uprkos činjenici da je s njim planirala brak i porodicu, definitivno su se razdvojili pre par godina.

Nedavno su, kako smo saznali od izvora bliskog ovom paru, odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu, poslednju šansu, jer veruju da su jedno drugom suđeni.

- Nakon raskida s Volkovim, Sandra se potpuno povukla. Bila je u teškoj depresiji i iz stana je izlazila samo kad je morala na nastupe ili televizijska gostovanja. Muvali su je mnogi, ali ona nije želela ni da pokuša s nekim drugim jer je čvrsto verovala da će joj se on, kada se istutnji s drugim ženama, vratiti.

Kako nam je još rekao, do pomirenja je došlo jedne noći kada je Volkov bio u provodu s drugarima, konzumirao je alkohol i pesme koje je te večeri slušao podsetile su ga na bivšu devojku koja ga je najviše od svih volela i sve mu praštala. 

- Poslao joj je poruku i dogovorili su se da se vide, a sve ostalo je istorija. Ona kao da je samo to čekala, a on je shvatio da je samo s njom bio srećan.

Dogovorili su se, kako smo saznali, da ovoga puta o svojoj intimi ne govore javno, da je čuvaju od znatiželjnih pogleda i komentara, te da u miru žive svoju ljubav za koju veruju da je jača od svih izazova. Vladimir je više u Sandrinom stanu nego u svom, žive na Novom Beogradu, neretko je prati i na nastupe, ali i izlaze u noćne provode i posećuju prestižne restorane. U jednom takvom ih je pre nekoliko dana zatekla i naša novinarska ekipa, ali su oboje zamolili da ih ne slikamo jer ne žele da obelodanjuju svoj odnos.

Sandra: Kad volim, prelazim preko svega

I dok bi pojedini dušebrižnici rekli da je Sandra glupa i da prevaru nikada ne treba oprostiti, ona ima drugačiji stav.
- Umem da oprostim prevaru. Jednostavno sam takva, kad nekoga mnogo volim, onda mu i oprostim. Neko u tim situacijama ume da kaže kraj i to je to, ali ja umem da pređem preko svega. Mada, nekome kad jednom oprostiš, on vidi da može, pa se to desi još jednom, i još jednom, i još jednom... Kraj svemu tome bude ko zna kad - izjavila je ona nedavno, ne želeći da odgovori na koga je tačno mislila.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".