Glumica LJiljana Lašić publiku je osvojila ulogom Tine u seriji “Pozorište u kući”, a tada je opčinila i mnoge muškarce.

Ono što je zanimljivo jeste to da je LJilja najpre studirala arhitekturu, ali je studije napustila i to iz nesvakidašnjeg razloga. Naime, njen osam godina stariji suprug Vladislav Lašić bavio se scenografijom, a ona je verovala da će, ako nastavi da se bavi arhitekturom, ugroziti brak, te se preorijentisala na glumu.

Foto: Jutjub printskrin/yugosound

 

Studirala je zajedno sa našim glumačkim legendama: Petrom Božovićem i Brankom Kockicom, a jednom prilikom progovorila je i o svojoj udaji.

– Udala sam se veoma mlada, što nikome ne preporučujem. Udati se u 18. godini znači lišiti se velikog dela mladosti – rekla je glumica medijima.

Sa Vladislavom je dobila sina Đorđa koji joj je podario unuku Jovanu za koju kaže da je kruna njenog života.

Osim u “Pozorištu u kući”, LJiljanu smo mogli da gledamo u filmovima i serijama kao što su: “Diplomci”, “Na putu za Katangu”, “Čedomir Ilić”, “Bolji život” i drugim.

Ona danas ima 77 godina i ne viđamo je često u javnosti, ali su mnogi saglasni sa tim da je LJiljana i danas prava dama.

Foto: ATA images

 

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".