Glumica Mina Lazarević jedna je od omiljenih žena na našoj javnoj sceni, a simpatije publike stekla je još krajem devedesetih, kada je zaigrala u seriji "Porodično blago".

Tada je, kao mlada glumica, sve oduševila ulogom Čupke, a nedugo pre toga je šarmirala i džez pijanistu Aleksandra Miletića, s kojim je ubrzo zatrudnela.

Mina i muzičar dobili su potom sina Luku, a zanimljivo je da je glumica imala tek 22 godine i da je bila studentkinja treće godine fakulteta.

Foto: D. Milovanović

 

 

Mina i njen bivši suprug danas mogu da se pohvale izuzetnim odnosom i ona u njemu ima veliki oslonac.

– Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo, i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači – kazala je glumica.

Foto: Printskrin/Jutjub/Glosi

 

 

Zanimljivo je da je njihov sin došao na svet svega dva meseca pre nego što je Mina dobila ulogu Čupke u "Porodičnom blagu".

– Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno – izjavila je glumica u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".