- Hitno! Ima li koga da danas ili ujutro poveze našu ljudsku i glumačku veličinu Slobodana Ćustića od Sivirija sa Kasandre makar do Gevgelije? - objavljeno je na pomenutoj stranici.

Nakon toga se oglasila i Jelena.

- Pozdrav svima! Pisala sam pre 6, 7 dana, s obzirom na to da smo imali ozbiljan kvar na automobilu kad smo dolazili na more, te smo morali da iznajmimo auto u Solunu, da bismo stigli u Siviri. Tad sam dobila veliku podršku i pomoć grupe, na kojoj sam neizmerno zahvalna, a uz to i lepo poznanstvo sa porodicom koja me je vratila iz Soluna u Siviri, nakon što sam vratila iznajmljeni auto - navela je ona na mrežama.

Foto: ATA images

 

- Sad ide glavni deo... Naš auto je u Đevđeliji od 14. jula i konačno je popravljen. Taman smo mislili da ćemo zauvek ostati u Grčkoj. Suprug bi trebalo sutra da ode po auto, pa me, evo, ponovo ovde da pitam da li se neko sutra vraća kući sa Kasandre i da li ima jedno slobodno mesto i volju da ga poveze do Đevđelije? Slobodan Ćustić - napisala je Ćustićeva supruga na Fejsbuku.

Na sreću, problem Ćustića uskoro je zaista rešen zahvaljujućima ljudima dobre volje.

Foto: Fejsbuk printskrin/Grčka info

 

Foto: Fejsbuk printskrin/Grčka info

 

- Rešen je prevoz, hvala dobrim ljudima kojima je bilo usputno i javili su se, više njih - objavio je član grupe koji je i objavio da je glumcu potreban prevoz.

Podsetimo, Slobodan Ćustić ima šestoro dece, iz dva braka.

asilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena dobio je sa Jelenim, dok iz prvog braka ima sinove Nikolu i LJubomira.

BONUS VIDEO: