Aleksandra je, ni manje ni više, odlučila da pozove policiju zbog Ane.

- Aleks zove policiju, jer kaže da sam joj pretila. Ovde postoje ljudi koji mogu da posvedoče da im nisam pretila - rekla je Ana.

- Čujem vas, uživo sam u programu na Pinku. Šta da radim, ja sam žena koja sama živi u Beogradu. Rekla je da će pozvati i poslati neke ljude. Meni niko ne sme da preti. Ne treba da šaljete vozilo, želim da budete u pripravnosti. Samo da vas obavestim da ću vas zvati ukoliko nešto bude. Preti mi sa određenim ljudima. Ja sam trenutno u emisiji - kazala je Aleks u emisiji.

- Ja sam obavestila policiju, provocira me, naziva me prostitutkom. Ja znam sve najgore o njoj, a ona mi preti. Ona kaže da neko može da dođe, da li ja treba da se plašim? Zbog čega zoveš ljude? - dodala je Nikolićeva, pa rekla:

Foto: Printskrin/Instagram/ana_curcic_official

 

- Ja znam sa kakvim ljudima se družiš. Ako mi se nešto desi da znate ko je kriv. Ti si zvala ljude da mene ovde maltretiraju. Mene ovde da neko napada i da mi dovodi neke kriminalce. Žena mangup.

- Ja sam se stresirala zbog tebe. Želim da dođe otac moje ćerke želim da mi kažeš sve za moje dete. Navikla si da lažeš i mažeš, budi fina, nemoj da lažeš - navela je Ana u emisiji.

- Bitno je da se ti od sinoć dopisuješ sa ljudima i tražiš informacije o meni. Napadaš me ovde i dovodiš kriminalce. Kao žena mangup, a kad uđe Kačavenda u Zadrugu nećeš znati gde si šuplja. Nervozna si isfrustrirana zbog toga jer znaš da će da te pokopa istinom - rekla je Aleksandra.

- Moja lična stvar je koga sam zvala. Zvala sam Ivinog tatu, koji nije kriminalac, pa ćeš njemu da kažeš šta si mu rekla o detetu. I nisam rekla da povede 'one njegove' nego da pošalje nekog drugog ako ne može on da dođe - odgovorila je Ana.

- O tebi ceo grad zna da si se vukla sa svakojakim kriminalcima od 18. godine, da su te zvali Pčelica Maja jer si letela sa cveta na cvet i da si tako poznata po Novom Beogradu. Družiš se sa navijačima - nije prestajala Aleks.

- Za ovo što si rekla da navijači stoje iza mene ću da te tužim - zapretila je Ćurčićka.

- Bolje je da me tužiš nego da me ubiješ, pošto ti je to bilo u planu. A da me tužiš ne možeš jer sam ja rekla da sam čula da se nešto priča za tvoju ćerku, što je tvoja sramota a ne njena, a ti si tvrdila da sam ja prostitutka - nastavila je Aleksandra.

BONUS VIDEO: