Nakon razvoda od supruga, njen život uključuje žurke, ali ovaj put bez kajanja, piše grčki sajt Prototema.

Ova 37-godišnja političarka često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli trenutke iz svog privatnog. Poslednja u nizu objava prikazuje druženje sa prijateljima na poznatom Flow festivalu, trodnevnom muzičkom dešavanju u Helsinkiju. 

Nekada najmlađa liderka neke države u istoriji, danas živi vidno opuštenije i uživa u životu bez političkih obaveza. To potvrđuje i njena izjava da joj je ovo prvo "pravo letovanje" nakon dugo vremena. 

Kako se vidi na fotografijama objavljenim na njenom Instagram profilu, Marinova je za svaki dan festivala birala drugačiji stil odevanja. Ona je "debitovala" u smeloj, prozirnoj crnoj haljini, a za drugi dan je odlučila da doda više boje te se odlučila za roze haljinu u Barbi stilu koju je upotpunila crnim čizmama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

 

NJoj je društvo pravila i poslanica Nasima Razmiar, koja se odlučila za nešto skromniju kombinaciju sa širokim pantalonama i majicom. 

Bivša premijerka je objavila i fotografiju na kojoj ima ružičasti top uparen sa crnom mini-suknjom i štiklama iste boje. 

Sa pratiocima je podelila i snimke na kojima se nalazi među gomilom ljubitelja muzike, koji su očigledno bili nesvesni da bivša premijerka pleše sa njima.

Većina njenih pratilaca pozdravila je ovakvu promenu ove mlade žene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

 

Podsetimo, Sana Marin je zvanično podnela ostavku na mesto premijerke Finske tri nedelje pre nego što je Petri Orpo iz Partije nacionalne koalicije preuzeo dužnost. Iako je bila aktuelna predsednica vlade, ona i njena stranka zauzele su tek treće mesto na izborima. 

Bila je najmlađa premijerka na svetu kada je preuzela dužnost 2019. godine i suočila se sa kritikama zbog velike potrošnje njene vlade.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

 

Marinova je bila pod intenzivnim nadzorom kada su prošle godine postali viralni snimci njene strastvene igre sa pop zvezdom. Nekoliko dana kasnije, na fotografiji koja je procurila u toplesu vidi se kako se ljube na zabavi koju je priredila u premijerskoj rezidenciji.

Upravo zbog toga, ona je prihvatila zahtev kritičara i podvrgla se testu na drogu, koji je uspešno prošla. 

 

 

 

 

 

 

- I ja sam čovek - rekla je Marin u tadašnjem govoru, braneći svoje pravo na privatan život.

- Radim svoj posao. Učim iz toga... Želim da verujem da ljudi gledaju na posao koji radimo, a ne na ono što radimo u slobodno vreme.

Sada, 37-godišnjakinja uživa u životu kakav je želela, bez žaljenja i kritike.

BONUS GALERIJA: Sana Marin - premijerka Finske koja se zalaže za članstvo u NATO

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".